Jul 22, 2010

Top 5 Plate Number Idaman Saya.

5.PU3-For future queen of heart.

4.AFR 7-Initials and favorite number.

3.WTF 7-Gangster sikit. Everyone knows what the acronym WTF stand for.

2.MAF14-Lagi gangster. Baru mafia betul!

1.JED1-For the star wars geek inside me :)

Most unwanted number plate: BAB1.

2nd most unwanted number plate:PEN15

Most wanted but impossible to get number plate: LFC 9. (LFC  = Liverpool Football Club, 9 refers to Fernando Torres's jersey number)

Most disgusting number plate in existence: MAW1.

Coolest number plate seen: YAB PERDANA MENTERI MALAYSIA.

Longest number plate seen: YAB TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA.

Whats your number idaman? haha

8 comments:

  1. ZY 138

    which is impossible unless kalau kahwin dengn askar. haha

    ReplyDelete
  2. hahaha,tht one confirm kena khwin dgn askar la.haha.

    ReplyDelete
  3. PDL15 ----------POLIS..kahkahkah...

    ReplyDelete
  4. WSR9994 - but dah terlepas lerrr... Nak kena tunggu Uncle get me a Ferrari, lepas tu trace kat JPJ and buy it off from current owner. Hehehe! Berangan...

    Kalau tak pun - HHK9994. Tapi, yang ni - kena bawak teksi... :)

    ReplyDelete
  5. haha,yes, kena tunggu ferrarii :D no la mana ada berangan,tgk laa one dayyyy,i'll be begging for a ride in yer spanking new ferrarii :D:D HHK tu kenot do anything la, tht one have to mintak permit teksi haha

    ReplyDelete
  6. MAF14 owner nya azhar sulaiman..

    im waiting for wxy 1234, dlm dua taun lg.. =))

    ReplyDelete
  7. azhar sulaiman ehhhh? i dok ingat ahmad idham sebab banyak cerita dia berlakon pakai tht number hehe. wxy1234?stands forrr?? haha

    ReplyDelete